Novosti

07/05/2024

Objavljen javni poziv za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti koje pridonose zaštiti okoliša i razvoju gospodarstva

U utorak, 7. svibnja 2024. godine Grad Pula objavio je Javni poziv za financiranje programa,  projekata, manifestacija  i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode  udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pule u 2024. godini.

Udruge i ostale neprofitne organizacije mogu prijaviti programe, projekte, manifestacije, aktivnosti koje pridonose zaštiti okoliša i razvoju gospodarstva kao prioritetnih područja.

Pozivaju se udruge i ostale neprofitne organizacije, koje su programski usmjerene na rad u područjima iz Javnog poziva, da se prijave za financijsku podršku programima, projektima,  manifestacijama  i  aktivnostima  od  interesa  za  opće  dobro.

Ukupna vrijednost Javnog poziva iznosi 39.381,00 eura.

Javni poziv za financiranje programa,  projekata, manifestacija  i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode  udruge i ostale neprofitne organizacije kao i prateći dokumenti objavljeni su na web stranici www.pula.hr  ili ovdje.