Nagrade i priznanja Grada

2015. GODINA

05.05.2015._INK_-_Svecana_sjednica_gradskog_vijeca_-_FOTO_BASSO__54_.JPG
2015. GODINA
NAGRADA GRADA PULE

Nagrada Grada Pule u 2015. godini dodijeljena je Karlu Radoloviću za iznimna dostignuća i sve doprinose kojima je kreirao razvoj brodogradilišta Uljanik, kao dio identiteta grada i snažan generator gospodarskog razvoja Pule i Istre prepoznatljiv i u međunarodnim razmjerima.

GRB GRADA PULE

Grb Grada Pule dodijeljen je istaknutim pojedincima suradničkog tima Projekta "Svjetleći divovi" za izvanredan uspjeh vrhunske umjetničke instalacije osvjetljavanja dizalica brodogradilišta Uljanik i promociju Pule kao grada kulture i turizma u kojem svjetlosna scenografija stvara snažnu tradicijsku sponu povijesti i novih vizura grada.


POVELJA GRADA PULE

Poveljom Grada Pule nagrađeno je trgovačko društvo Arenaturist d.d. za postignuća i izvanredne rezultate u 40 godina uspješnog rada, razvoja turizma i gospodarstva grada Pule.

JAVNO PRIZNANJE GRADONAČELNIKA GRADA PULE

U 2015. godini dodijeljeno je šest javnih priznanja za osobite doprinose i postignuća, i to Udruženju obrtnika Pula povodom 50 godina osnivanja i uspješnog obavljanja obrtničke djelatnosti te Gradskom društvu Crvenog Križa Pula za humanitarni rad i osobit doprinos u programima zdravstvene i socijalne skrbi, razvoju volonterstva i poboljšanja kvalitete života potrebitih ljudi. Javno priznanje dodijeljeno je i pojedincima: Gordani Deranja za osobite uspjehe u radu i doprinos razvoju poduzetništva žena, Mladenu Kušecu za osobit doprinos razvoju dječje književnosti i promicanje Festivala dječje knjige Monte Librić u Puli, Ani Lukež za osobit uspjeh prezentacije znanstveno istraživačkog rada i osvojenu prvu nagradu na Virtualnom svjetskom kongresu studenata dentalne medicine te Ivanu Lazariću za osvojeno prvo mjesto i izvanredne rezultate na 8. srednjoeuropskoj matematičkoj olimpijadi u Dresdenu.