Nagrade i priznanja Grada

2010.godina

NAGRADA GRADA PULE
Nagrada Grada Pule u 2010. godini dodjeljuje sePrim.mr.sc. Ivici Pavičiću-Donkiću, dr. med.za višegodišnji predani rad u zdravstvu čime je dao značaj i doprinos razvitku i ugledu grada Pule.

GRB GRADA PULE
Grb Grada Pule u 2010. godini dodjeljuje se Jeleni Vuković za osobite uspjehe i ostvarene vrhunske rezultate u paraolimpijskom sportuna Svjetskom atletskom prvenstvu 2009. godine u Indiji.

POVELJA GRADA PULE
Povelja Grada Pule u 2010. godini dodjeljuje seOdjelu za ekonomiju i turizam "Dr MIJO MIRKOVIĆ", Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli za izvanredne rezultate i osobite uspjehe u 50.-to godišnjem radu i obrazovanju mnogih naraštaja.

JAVNO PRIZNANJE GRADONAČELNIKA GRADA PULE
Javno priznanje gradonačelnika Grada Pule u 2010. godini dodjeljuje se Međunarodnom neuropsihijatrijskom kongresu u Puli - International neuropsychiatric Pula congress-INPC u povodu obilježavanja 50-te obljetnice Kongresaod iznimnog značaja za grad Pulu.MiriBulf za osobit doprinos u osnivanju Lige protiv raka Pula i vrijedan humanitarni rad za dobrobit građana Pule. Glazbenoj grupiNOLAza osobite uspjehe na hrvatskoj pop i rock sceni, kojima su dali značajan doprinos promociji glazbene kulture grada Pule.Brunu Trapanuzaosobit uspjehu proizvodnjivrhunskih vina iMalvazije "Uroboros 2008" naVinistri u Poreču 2010. godine te za promociju Pule i Istre na hrvatskoj i europskoj eno-gastro sceni.
dodjela_priznanja_grada_pule_2010_01.jpg
2010.godina