Nagrade i priznanja Grada

2008. GODINA

NAGRADA GRADA PULE
Nagrada Grada Pule u 2008. godini dodjeljuje se prof. Claudiji Milotti dugogodišnjoj ravnateljici Talijanske srednje škole koja je cijeli svoj radni vijek uložila u misiju održavanja i razvoja školskog sustava na talijanskome jeziku u našem gradu. Aktivnostima i uspjesima u podvodnom sportu, prenoseći znanje i vještine na mlade naraštaje, dala je značajan doprinos odgoju, obrazovanju te time doprinijela razvitku i ugledu grada Pule.

GRB GRADA PULE
Grb Grada Pule u 2008. godini dodjeljuje se izuzetnom sportašu i boksaču Stipi Drvišu za osvojen naslov svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji u boksu čime je ostvario velik sportski uspjeh i izvanrerdne rezultate u 2007. godini.

POVELJA GRADA PULE
Povelja Grada Pule u 2008. godini dodjeljuje se trgovačkom društvu Puljanka d.d. Pula. U svojih 60 godina postojanja i rada, prolazeći kroz različite faze teškoća i razvoja, Puljanka je danas obilježila značajne pomake poslovanjem u preko 60 prodavaonica u Puli, Istri i Rijeci, zapošljavajući velik broj radnika te ostvaruje izvanredne rezultate i osobite uspjehe u radu.
2008..jpg
2008. GODINA