Burger festival u Titovom parku od 12. do 28. kolovoza

PODIJELI
10 / 08 / 2022

U suradnji s Gradom Pulom Burger festival, nakon šest uspješnih zagrebačkih izdanja, po prvi puta stiže u Pulu. Održavat će se od 12. do 28. kolovoza u Titovom parku.

Pet kućica s burgerima i jedna sa slasticama, uz odličan odabir glazbe lokalnih DJ-a jamstvo su dobre zabave s obitelji ili prijateljima, a odlična ponuda koktela, vina, domaćih rakija i piva upotpunit će gastro doživljaj.

Posjetitelje na Festivalu očekuje niz zanimljivih okusno mirisnih kombinacija, a stižu nam, osim ekipa iz Zagreba i morski vukovi iz Zadra Picnic Mingle&Fun. Već dobro poznati Mate Janković, gost je Instituta za burgere, a zasigurno će pripremati prave delicije. Njihovi burgeri uvijek su na samom vrhu, jer iskusni Mate često kombinira neke na prvu nespojive okuse, koje svakako vrijedi probati. Chef Mario Mihelj iz restorana El Toro predstavit će svoja tri favorita s dodirom južne Amerike, a po prvi put nam se pridružuje i 4 Burgers s potpuno novim konceptom kojeg će Puljani i njihovi gosti imati prilike kušati - smash burgerima. Chef’s Burgers sjajan je koncept s dodirom tradicionalnih okusa, koje vješto kombinira mladi food entuzijast Ivan Badžek.

Glazbeni program preuzimaju lokalne jake DJ snage kao što su Jinxie Grooves, Matko Funkovich, Laseech, DJ Kool5, Mr. M, DJ Tricky D i mnogi drugi, a bit će tu za svakoga ponešto, od funka do popa.

Osim raznovrsnih okusa i kombinacija burgera u Pulu stiže i pravi „čarobnjak“ za slastice Robert Hromalić, koji je svoje vještine stekao u Parizu, na svjetski poznatoj kulinarskoj školi Ferrandi. U ponudi će se, osim tostiranog sladoleda, koji je nedavno oduševio Zagrepčane, naći i craft sladoledni okusi, od kojih je jedan u potpunosti vegetarijanski.

Kreativna agencija Kokoš ili jaje, inače autor već renomiranog Fuliranja i Burger Festivala, do sada je surađivala s više od 30 food brandova i koncepata iz Istre te vjeruje da se svojom ponudom burgera može odlično uklopiti u ponudu, uz poštivanje najviših standarda ugostiteljstva.