Poduzetnicima anketa za kvalitetnu pripremu projekta „Coworking Pula“

PODIJELI
15 / 02 / 2019

U tijeku je aktivna priprema Projekta izgradnje i uspostave COWORKING centra u Puli, kao jednog od strateških projekata Strategije razvoja urbanog područja Pula koji će se financirati putem ITU mehanizma, planirane vrijednosti 16 milijuna kuna. 

Vlada RH je u rujnu 2018. godine prepoznala značaj projekta te je temeljem ideje osmišljene na inicijativu IDA-e darovala Gradu Puli napuštenu zgradu Mehanike u centru Pule, koja će biti obnovljena i nadograđena te prenamijenjena u sklopu projekta u poduzetnički centars ciljem jačanja poduzetničkog okruženja. Isto tako se u suradnji s udrugama koje djeluju u području razvoja poduzetništva mladih osmišljavaju obrazovni i mentorski programi te ostali inovativni sadržaji za jačanje poduzetničke klime u urbanom području Pula i šire. Planirano je da u srednjoročnom razdoblju usluge prostora koristi 30-40 poduzetnika te slobodnih profesionalaca, a glavni cilj centra je stvaranje inovativne poduzetničke zajednice koja će se razvijati zahvaljujući umrežavanju dionika iz javnog i privatnog sektora.

Ukoliko ste poduzetnik ili planirate koristiti Coworking prostor, pozivamo Vas da ispunite anketu kako biste doprinijeli razvoju projekta. Anketu možete ispuniti klikom na link.