Predsjednik i zamjenica predsjednika

PREDSJEDNIK

Paolo_Pelesk.jpgPaolo Pelesk

PAOLO PELESK

Paolo Pelesk rođen je 26. ožujka 1992. godine u Puli. Preddiplomski studij informatike završio je 2016. godine na Fakultetu informatike pri Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.

Član je Udruge mladih i diplomiranih studenata Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te član izvršnog odbora Udruge za promicanje aktivnog sudjelovanja „Studio B“.

Aktivnom participacijom u projektima organizacija civilnog društva, stekao je znanja, vještine i iskustvo u radu s mladima. Sudjelovao je na Erasmus+ projektima mobilnosti mladih i mobilnosti osoba koje rade s mladim osobama kao što su Youth (work) without borders, Ambassadors4youth, Youth for inclusion, inclusion for youth, Gender violance among youth and teenagers, Echoes of art, Health+ talks, Let me think about it, Cross-sectorial cooperation: „Think globally, act locally“, Power of art, Intrappolati nella Rete, Focusing on learning through non formal methods i Exchange of Signs. Sudjelovao je i kao aktivist Europskog parlamenta u kampanji i  #ovajputglasam. Provedbom aktivnosti Erasmus+ projekata dodatno je kroz neformalno obrazovanje usavršio vještine i stekao kompetencije za rad s mladima.

ZAMJENICA PREDSJEDNIKA

Erika_Filiplic.jpgErika Filiplic

ERIKA FILIPLIĆ

Erika Filiplić rođena je 16. ožujka 1998. godine u Puli. Na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli, pohađa diplomski studij, smjer Marketinško upravljanje. 
Od 2012. godine članica je i podpredsjednica Udruge Breakdance Studio AB Original u Puli te kroz rad udruge i provedbu aktivnosti od interesa za opće dobro namijenjenih mladim, aktivno djeluje u zajednici.
Kao predstavnik Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula sudjelovala je na srednjoškolskom natjecanju „Turistička tržnica“, predstavljajući Istru i Pulu u Sarajevu.  
Dosadašnje radno iskustvo stekla je u poduzećima Transcom i Arena Hospitality Group. Trenutno uz studij, radi i kao vanjska suradnica za društvo s ograničenom odgovornošću Glas Istre novine.