Akti gradonačelnika - Miletić donio rješenje o imenovanju članova radne grupe za izradu Strategije gospodarskog razvoja Pule

PODIJELI
29 / 09 / 2011
Gradonačelnik Boris Miletić je danas, 29. rujna u nazočnosti gradskih pročelnika održao tiskovnu konferenciju o aktima donesenim u razdoblju od 16. do 28. rujna 2011. godine. Donesena su ukupno dvadeset i dva akta.

Između ostalog, doneseno je Rješenje o imenovanju članova radne grupe za izradu Strategije gospodarskog razvoja grada Pule. Na podlozi usvojene Strategije razvoja grada Pule, donesena je Odluka o izradi Strategije gospodarskog razvoja Grada. Izrada je povjerena Sveučilištu Jurja Dobrile, Odjelu za ekonomiju i turizam "dr. Mijo Mirković". Ovim aktom se imenuju radna grupa s ciljem planiranja i koordiniranja aktivnosti na provedbi projekta.
Doneseno je i Rješenje o osnivanju radnog tima za popis nezakonito izgrađenih zgrada na teritorijalnom obuhvatu Grada Pule. Radni tim osnovan ovim Rješenjem ima zadaću, najkasnije do 31. prosinca 2011.godine, načiniti popis nezakonito izgrađenih zgrada na teritorijalnom obuhvatu Grada Pule te o tome podnijeti izvješće najkasnije do 31. siječnja 2012. godine.
U navedenom razdoblju doneseno je i Rješenje o osnivanju radnog tima za provedbu projekta uređenja gradske Rive u Puli. Ovim Rješenjem osnovan je radni tim s ciljem pripreme i provođenja programa aktivnosti kojima će se definirati etapnost  realizacije projekta uređenja gradske Rive, kao i koordinacija rada nadležnih gradskih službi u cilju realizacije utvrđenog programa.

Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni u razdoblju od  16. do 28. rujna 2011. godine su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.