Novosti

28/06/2011

Footlose oduševio publiku u pulskoj Areni

Više od dvije tisuće posjetitelja iskusilo je 23. lipnja ove godine u pulskoj Areni  jedinstveni glazbeno-scenski doživljaj -  mjuzikl Footloose.
Ovaj broadwayski spektakl privatne produkcije je do sada neviđenom energijom glazbe, plesa, pjevanja i emocijama nabijenom pričom oduševljenu publiku više od dva sada držao u uzbuđenju i zanosu.
U režiji proslavljenog redatelja i koreografa Igora Barberića, ansambl Footlosea sastavljen je od mladih i talentiranih ljudi koji su na  pozornici u Areni pokazali kako i u Hrvatskoj postoje pjevači, plesači i glumci kakvih se ne bi posramili ni Broadway niti West End.
U glavnoj ulozi buntovnog tinejdžera Rena McCormacka pred svojim je sugrađanima nastupio Puljanin Nikola Milat uz kolegu Istrijana Davora Lovrinića i još jednu Puljanku Mirjanu Sinožić, inače glumicu u HNK Varaždin.
Nastup u Areni bio je prva postaja na ljetnoj turneji ovog glazbeno-scenskog spektakla. Zidine Arene i posjetitelji još dugo će pamtiti ovaj mjuzikl, koji je na najbolji  mogući način označio početak zabavno-kulturnih senzacija na najljepšoj pozornici pod zvijezdama.