Novosti

14/01/2011

Dolazak "Vatrenih" u Pulu: nogometna utakmica Hrvatska - Češka održat će se na "Drosini"

Predstavnici Grada Pule i "Istre 1961" nazočili su jučer sastanku s čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza na kojemu je glavna tema razgovora bila donošenje odluke o održavanju međunarodne prijateljske utakmice Hrvatska - Češka.

Delegacija u sastavu pročelnika Ureda Grada g. Bernarda Zenzerovića, ravnatelja Javne ustanove Pula Sport g. Marija Peruška, direktora "Istre 1961" g. Andreja Sazonova i člana Uprave "Istre 1961" i IO-a NSŽI g. Korada Soldatića izborila se za dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u Pulu.

Gradski stadion "Aldo Drosina" bit će svečano otvoren 9. veljače prijateljskom utakmicom A reprezentacija Hrvatske i Češke koja će započeti u 19.45 sati.

Gradonačelnik Boris Miletić izrazio je zadovoljstvo što će se u konačnici dogoditi ono što je prvotno i dogovoreno - da se utakmica reprezentacija Hrvatske i Češke odigra na novom stadionu "Aldo Drosina" u Puli.

"Drago mi je da smo osim završetka izgradnje stadiona ispunili i sve uvjete za odigravanje međunarodnih utakmica te dobivanje svih potrebnih licenci. Bilo je intenzivnog rada, pogotovo zadnjih dana, ali konačno nam se sve poklopilo i pozivam sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu da 9. veljače dođu na "Drosinu" i da dostojanstveno dočekamo našu reprezentaciju", rekao je gradonačelnik Miletić.