Novosti

13/01/2011

Održana tiskovna konferencija o donesenim aktima Gradonačelnika

Gradonačelnik Boris Miletić je u nazočnosti gradskih pročelnika održao konferenciju za medije o aktima donesenim u razdoblju od 30. prosinca 2010. godine do 12. siječnja 2011. godine.

U navedenom je razdoblju doneseno ukupno sedamnaest akata.

Donesena je Odluka o početku pregovaračkog postupka javne nabave bez prethodne objave za izvođenje dodatnih i novih javnih radova na izgradnji objekta OŠ Veli Vrh Faza I po zapisnicima za tehnički pregled. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 600.000,00 kn. Predmet nabave je izvođenje dodatnih i novih radova na izgradnji objekta OŠ Veli Vrh.

Donesena je i Odluka o uvođenju sustava upravljanja informacijskom sigurnošću po normi ISO/IEC 27001. Sukladno Uredbi o mjerama informacijske sigurnosti, Grad Pula uvodi sustav upravljanja informacijskom sigurnošću.

Među ostalim, donesene su dvije Odluke o stavljanju van snage dijela Odluke o otkazu Ugovora o zakupu poslovnih prostora odnosno Ugovora o uporabi poslovnog prostora Grada Pule, budući da su zakupnici u cijelosti podmirili dugovanja prema Gradu Pula.

Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni u razdoblju od 30. prosinca 2010. godine do 12. siječnja 2011. godine dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.