Novosti

20/05/2010

Uvođenje nove regulacije prometa ulice 43. istarske divizije

Obzirom na nastojanje Grada Pule da se ubrza protočnost prometa, sutra 21. svibnja 2010. godine u jutarnjim satima započinju radovi na uvođenju nove regulacije prometa na križanju ulice 43. istarske divizije i Jurja Žakna.

Tijekom prijepodneva postavit će se nova okomita prometna signalizacija i ukloniti će se nevažeća vodoravna signalizacije. U tijeku izvođenja ovih radova cijelo će vrijeme biti na snazi privremena regulacija prometa. Označavanje novih oznaka vodoravne signalizacije realizirati će tijekom prijepodnevnih sati, tako da se očekuje uvođenje nove regulacije prometa oko 15 sati.

Molimo sve vozače da prate novu prometnu signalizaciju budući sukladno novoj regulaciji prometa neće biti moguće skretanje lijevo u ulicu 43. Istarske divizije iz smjera Jurja Žakna, kao što neće biti moguće skretanje lijevo pri izlazu sa parkirališta trgovačkog centra Kaufland na ulicu 43. Istarske divizije. Jednako tako neće biti moguće skretanje lijevo u ulicu 43. istarske divizije iz smjera Braće Levak, kao ni iz Mutvoranske ulice.