Novosti

01/02/2010

Otvorenje dvorane u OŠ Monte Zaro

Danas je u osnovnoj školi Monte Zaro u Puli otvorena novouređena dvorana za tjelesnu i zdravstvenu kulturu. Prigodnim riječima učenicima su se obratili gradonačelnik Boris Miletić, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Erik Lukšić i ravnateljica osnovne škole Monte Zaro Branka Sironić, dok je dvoranu rezanjem vrpce svečano otvorio najmlađi učenik škole Ive Cukerić.

Gradonačelnik Miletić se zahvalio na toplom prijemu i programu što su ga upriličili učenici školskog kluba Val pod nazivom "˜Kanat, svirka i ples"™, pod vodstvom učiteljice glazbene kulture Tanje Uležić i psihologinje Lucije Modrušan. Istaknuo je da je Grad Pula, odnosno Upravni odjel za društvene djelatnosti, financirao uređenje dvorane Monte Zaro u iznosu od 100.000,00 kn,čime je  omogućena nastava tjelesne kulture za učenike od prvog do osmog razreda OŠ Monte Zaro. Učenicima je ujedno zaželio uspješnu školsku godinu.

Erik Lukšić pohvalio je učenike koji su prvi u gradu izradili logo školskog sportskog kluba Eko Zaro, među kojima je onaj Antonije Bužlete izabran da bude simbol njihovog sportskog kluba. Ravnateljica škole, Branka Sironić kazala je kako će uređena i ponovno otvorena dvorana znatno olakšati rad učenicima i njihovim učiteljima koji su proteklih godina na nastavu tjelesnog odgoja odlazili u Patinaggio.