Novosti

19/12/2009

15 godina Rock Caffe-a

Povodom 15. obljetnice Rock Caffe-a Pula, gradonačelnik Boris Miletić  primio je vlasnika i voditelja Rock Caffe-a Miroslava Mocka u Komunalnoj palači, kojemu je za desetljeće i pol uspješnog rada Rock Caffea uputio čestitke.

Boris Miletić istaknuo je važnost Rock Caffe-a za grad Pulu zbog promicanja kulture i stvaranja mjesta gdje se mladi i stari mogu družiti i uživati u koncertima. Naglasio je ujedno da je to dokaz da privatna inicijativa može učiniti puno za ponudu grada istaknuvši bogat program, u kojem se je kroz 15 godina održalo više od 600 koncerata, na koje je ulaz uvijek besplatan. Jednako tako održavne su i brojne prezentacije, promocije albuma i spotova, projekcije koncerata i dokumentarnih filmova u sklopu programa Rockovizija, slušaonica autorskih skladbi rock i alternativnog izričaja s područja Istre, te Todorov antistand up show.

Gradonačelnik je Mocku uručio i rođendanski poklon, ukrasni grb grada Pule te 10 tisuća kuna iz pričuve gradonačelnika kako bi u ovim teškim vremenima nastavio obogaćivati kulturni i zabavni program grada. Mocko je gradonačelniku poklonio majicu s logotipom Rock Caffea, te najavio rock koncerte u šatoru na Portarati, koji će trajati od 26. do 30. prosinca.