Novosti

24/09/2009

Konferencija za novinare o prihvaćenim aktima gradonačelnika

Održala se konferencija za novinare o prihvaćenim aktima gradonačelnika od 1. do 15. srpnja 2009.

Gradonačelnik Boris Miletić te zamjenici gradonačelnika Vera Radolović i Fabrizio Radin održali su u petak konferenciju za novinare kako bi izvijestili javnost o prihvaćenim aktima izvršnog tijela Grada Pule, i to od 1. do 15. srpnja 2009.
Iznesene su prihvaćene odluke o trajanju kulturnih manifestacija na području Pule, korištenju javnih površina za ugostiteljske objekte, raspisivanju natječaja, izdavanju tabularnih isprava te ustupanju prava i obveza gradskom poduzeću Pulaparking. Također je predstavljen zaključak o prihvaćanju Prijedloga Sporazuma, zatim zaključak o odobrenju rada u produženom radnom vremenu ugostiteljskom obrtu P14 kao i izvješće o korištenju sredstava proračunske zalihe proračuna Grada Pule za svibanj i lipanj 2009.

Gradonačelnik je napomenuo kako uz smanjenje proračuna za 104 milijuna kuna Grad Pula neće odustati od svojih najvažnijih projekta poput izgradnje osnovne škole i vrtića na Velom Vrhu i dovršetka izgradnje obilaznice. Istaknuo je kako Pula ima veliki potencijal te će ustrajati na daljnjoj izgradnji kanalizacije, plinofikaciji i ostalim projektima.