Novosti

03/09/2009

Konferencija za novinare o najavi novog programa projekta PulaNonStop i Seasplash festivala

Konferencija za novinare o najavi Seasplash festivala i predstavljanje plakata te internetske stranice projekta za kulturno oživljavanje Pule Pulanonstop.com održana je danas u 12 sati. Na konferenciji su bili prisutni kreativna direktorica projekta "PulaNonStop" Paola Orlić, koordinatorica projekta "PulaNonStop" Ela Poljarević te Davor Uljanić i Šanin Gedri Krelja iz organizacije Seasplash festivala.
"Projekt 'Pulanonstop' ide dalje, plakat za srpanj je već spreman kada smo ujedno i partneri Seasplash festivala koji se održava u Puli već sedmu godinu za redom. Posjećenost naših stranica www.pulanonstop.com je u stalnom porastu jer se građani sve više javljaju kako bi prijavili svoje manifestacije te doznali sve o kulturnim i zabavnim događanjima u našem gradu", naglašava direktorica projekta Paola Orlić.
"Seasplash će ugostiti više od 60 izvođača na pet pozornica u četiri dana. Osim toga, bit će tu i košarkaški turnir, bazar, kamp za goste te brojne cirkuske radionice na kojima će se učiti hodati na štulama, žonglirati i slično. Zahvaljujem gradonačelniku na rješavanju tehničkih pitanja neophodnih za održavanje festivala na Monumentima te gradu Puli i 'PulaNonStopu' bez čije bi potpore bilo teško ostvariti ovako bogat program u samo četiri dana", izjavio je organizator Seasplasha Davor Uljanić.