Novosti

05/07/2024

Privremeno se obustavlja zaprimanje zahtjeva za sufinanciranje kamate stambenih kredita za nekretnine na području Grada Pule za 2024. godinu

Zbog velikog interesa za sufinanciranjem kamate stambenih kredita za nekretnine na području Grada Pule zaprimljenim je zahtjevima dosegnut osigurani iznos proračunskih sredstva za 2024. godinu u iznosu od 40 tisuća eura.

Do donošenja Odluke o dodjeli sredstava privremeno se obustavlja zaprimanje zahtjeva za sufinanciranje kamate stambenih kredita za nekretnine na području Grada Pule za 2024. godinu.

Podsjetimo, Gradonačelnik Grada Pule je 31. svibnja 2024. godine raspisao Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje kamate stambenih kredita za nekretnine na području Grada Pula - Pola za 2024. godinu. Zahtjev za sufinanciranje kamate mogao se podnijeti od dana objave javnog poziva za podnošenje zahtjeva do iskorištenja sredstava osiguranih u proračunu Grada Pula-Pola za 2024. godinu, a da je poziv otvoren, odnosno najkasnije do 30. studenog 2024. godine.

Obavijest o privremenoj obustavi zaprimanja zahtjeva za sufinanciranje kamate stambenih kredita za nekretnine na području Grada Pula-Pola za 2024. godinu možete pronaći ovdje.