Novosti

21/06/2024

Pula Herculanea dobila najviše priznanje HGK za održavanje zelenih površina

Komisija za nagrade i priznanja Grupacije održavanja zelenih površina društvu Pula Herculanea d.o.o. dodijelila je Nagradu kao najviše priznanje za iznimne dosege koji su značajno utjecali na rezultate poslovanja i ugled komunalne djelatnosti i struke u Republici Hrvatskoj.

Ova prestižna nagrada svečano je uručena 20. lipnja u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu u okviru događanja "Zeleni gradovi, pametna budućnost".

Pula Herculanea d.o.o. istaknula se svojim predanim radom na održavanju zelenih površina, uvodeći inovativna i pametna rješenja koja su značajno doprinijela razvoju komunalnih usluga u Puli, koja je prepoznata kao grad koji u praksi primjenjuje smart city rješenja. Tijekom svečanosti, predstavnici Pula Herculanee imali su priliku održati kratko izlaganje, s naglaskom na zelene i smart elemente te inovativne pristupe u svojem radu. Na sjednici održanoj 23. travnja 2024. godine, Komisija je, na temelju Pravila o nagradama i priznanjima Grupacije održavanja zelenih površina, donijela sljedeće odluke o nagradi i priznanjima:

 

  1. Pula Herculanea d.o.o. dodjeljuje se Nagrada za iznimne dosege koji su utjecali na rezultate poslovanja i ugled komunalne djelatnosti i struke u Republici Hrvatskoj.
  2. Unikom d.o.o. dodjeljuje se Priznanje za uspješan rad i doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina u Republici Hrvatskoj.
  3. Našički park d.o.o. dodjeljuje se Priznanje za uspješan rad i doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina u Republici Hrvatskoj.
  4. Usluga Poreč d.o.o. dodjeljuje se Priznanje za uspješan rad i doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina u Republici Hrvatskoj.
  5. Komunalac d.o.o., Koprivnica dodjeljuje se Priznanje za uspješan rad i doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina u Republici Hrvatskoj.
  6. Komunalno društvo Viškovo d.o.o. dodjeljuje se Priznanje za uspješan rad.
  7. Luka Sinković dobiva Priznanje za osobni doprinos u komunalnoj djelatnosti održavanja javnih zelenih površina u Republici Hrvatskoj.

Svečanost dodjele nagrade i priznanja bila je prilika za sve dobitnike da predstave svoje projekte i inovacije te da razmijene iskustva i ideje o budućim izazovima i prilikama u području održavanja zelenih površina. Trenutak je to gdje se daje podrška naporima komunalnih poduzeća u stvaranju zelenije i pametnije budućnosti.