Novosti

14/06/2024

Dječji vrtić Rin Tin Tin iz Pule u izboru najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj

Krenuo je još jedan, četvrti po redu izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, a ovaj put za titulu se natječe 40 vrtića iz 23 grada i 16 općina, među kojima i Dječji vrtić Rin Tin Tin iz Pule.

Ovim jedinstvenim izborom gradonačelnik.hr na jednom mjestu okuplja najljepše vrtiće u zemlji te na taj način dodatno promiče i potiče ulaganja u predškolski odgoj, stručnost, zalaganje i angažman vrtića kao i njihovu proaktivnost u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude djeci, ali i njihovim roditeljima.

Izbor se provodi na dvije platforme; Najljepši vrtić bira se putem Facebooka i tu će pobjednika izabrati pratitelji, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri.

Glasovanje će trajati do srijede, 19. lipnja u podne. Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova,  pa ovim putem pozivamo sve građane da podrže Dječji vrtić Rin Tin Tin na način da lajkaju njihovu objavu na Facebook stranici.

Podsjetimo, Dječji vrtić-Scuola dell’infanzia Rin Tin Tin Pula-Pola djeluje od 1996. godine. Osnivač vrtića je Grad Pula – Citta’ di Pola. Vrtić je osnovan za obavljanje predškolskog odgoja i obrazovanja na talijanskom jeziku. U okviru vrtića djeluje 10 odgojnih skupina i to: četiri skupine u matičnoj zgradi na adresi Glavninićev uspon 4/a, četiri skupine na adresi Uspon Svetog Stjepana 1, skupina Pinguino na adresi Banovčeva 7 te skupina Delfini u sklopu TSŠ-SEI Giuseppina Martinuzzi, Santoriova 1.