Novosti

09/05/2024

Objavljen Poziv za upise u dječje vrtiće za pedagošku godinu 2024./2025.

Grad Pula objavio je Poziv za upise u dječje vrtiće za pedagošku godinu 2024./2025. te se pozivaju se roditelji / skrbnici djece predškolske dobi da se prijave radi upisa u sljedeće dječje vrtiće: DV Mali svijet, DV Pula, DV-SI Rin Tin Tin Pula – Pola i dječji vrtići drugih osnivača (privatni vrtići i ostali vrtići).

Zahtjev za upis u dječje vrtiće s pripadajućom dokumentacijom podnosi se putem sustava eGrađani https://vrtici.e-upisi.hr/od9. do 17. svibnja 2024. do 12,00 sati.

Ako broj prijava za upis u dječji vrtić bude veći od broja raspoloživih mjesta, prednost pri upisu ostvarit će se temeljem Kriterija i pripadajućih bodova iz Pravilnika o upisu djece u dječje vrtiće, objavljenih na oglasnim pločama dječjih vrtića, na službenim web stranicama Grada Pula-Pola i službenim web stranicama dječjih vrtića.

Rezultati bodovanja bit će objavljeni nakon 4. lipnja 2024. godine na oglasnim pločama dječjih vrtića, službenim web stranicama dječjih vrtića te službenim web stranicama Grada Pula-Pola.

Poziv za upise u dječje vrtiće nalazi se u prilogu.