Novosti

03/04/2024

Dođi u park: Druženje uz klasične i jazz note za sve generacije

Grad Pula i Turistička zajednica grada Pule tijekom tri subote u mjesecu travnju organiziraju manifestaciju pod nazivom „Dođi u park“ u tri pulska parka i to u Parku Franje Josipa I., Parku Monte Zaro i Mornaričkom parku. Manifestacija će se održati u jutarnjem i večernjem terminu, tijekom kojih će publika moći uživati u klasičnim i jazz notama.

U Parku Franje Josipa I. u subotu, 6. travnja u 11:00 sati na programu je Cro Classic Ethno, a u 20:00 sati Big Band Pula programom Singing legends of swing.

U subotu, 13. travnja program se seli u Park Monte Zaro u kojem će u 11:00 sati nastupiti učenici Glazbene škole Ivana Matetića - Ronjgova programom DoMiSole park, a u večernjem terminu s početkom u 20:00 sati publiku će zabavljati Alba&Leo&Co.

Posljednje subote manifestacije, 20. travnja s početkom u 11:00 sati u Mornaričkom parku program DoMiSole park izvest će Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova Pula i Muzička akademija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. U večernjem terminu s početkom u 20:00 sati u Mornaričkom parku nastupit će Bolerosi.

Kroz čitavu manifestaciju ujutro i navečer za kavu, kolače i piće biti će zaduženi Barlogistic i Damijanić destilerija.