Novosti

09/02/2024

"Riječi za zdravlje": predavanje i predstavljanje knjige psihologinje Monike Bombelles Melnjak

Psihologinja, promotorica važnosti mentalnog zdravlja i vlasnica centra za mentalno zdravlje Monika Bombelles Melnjak u dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Pula u utorak, 13. veljače 2024. predstavit će svoju knjigu "Psihološki zaplet: kratke priče o uvidima" i održati predavanje "Imaš za frizuru, a za psihologa ne? #kakoto".

Program počinje u 18 sati i prvi je u novom ciklusu predavanja o zdravlju "Riječi za zdravlje" koji je Knjižnica osmislila s cljem informiranja građana o temama iz područja zdravlja te promoviranja zdravog načina života.

Autorica knjigom nastoji na humorističan način, kroz lagano štivo pokazati zašto je mentalno zdravlje jednako važno kao i ono fizičko, ali i pomogla čitateljima da žive zdravo i kvalitetno. Više o autorici i knjizi možete pročitati na www.mbmpsiholoskizaplet.com.

"Riječi za zdravlje" novi je redovni program Knjižnice koji objedinjava susrete, savjetovanja, predavanja i predstavljanja knjiga organizirane u suradnji sa zdravstvenim stručnjacima. Namjera je da se program kreira ovisno o iskazanim interesima i potrebama korisnicima, a cilj je predstaviti i upoznati naše sugrađane sa širokim spektrom tema iz područja zdravlja i medicine te uz stručno zdravstveno osoblje pružiti korisne zdravstvene informacije.