Novosti

17/10/2023

Svečano uručena donacija Odjelu pedijatrije

Danas je u Općoj bolnici Pula održana svečana primopredaja sredstva u vrijednosti od 26.000 eura prikupljenih u humanitarnoj akciji koju je organizirao Festival Rocks & Stars zajedno s partnerima tvrtkama Bina Istra i Arena Hospitality Group.

Vrijedna donacija iskorištena je za kupovinu potrebnih uređaja za Odjel pedijatrije Opće bolnice Pula koji će pridonijeti boljoj zdravstvenoj skrbi najmlađih pacijenata.

Svečanoj donaciji prisustvovali su liječnici i medicinske sestre Opće bolnice Pula, gradonačelnik Pule Filip Zoričić, direktor Bina Istre Christian Santaleza, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Arena Hospitality Groupe Reli Slonim, direktorica Art Hill agencije Iva Šalamon Reškovac, Istarski župan Boris Miletić, načelnik Općine Medulin Ivan Kirac te direktor TZ Općine Medulin Mihael Idžaković.

„Bina Istra i Arena Hospitality Group dvije su velike korporacije koje su već godinama društveno angažirane i to je zaista za svaku pohvalu, posebice kada se radi o donaciji Općoj bolnici Pula namijenjenoj najmlađim pacijentima. Iznimno poštujem i pohvaljujem obje korporacije. Bina Istra sustavno radi na razvoju infrastrukturnog dijela Istre i povezivanju Istre s ostalim dijelovima Hrvatske i Europe, dok Arena Hospitality Group to čini u turističkom smislu. Pohvale svima na ovoj tradiciji doniranja sredstava Općoj bolnici Pula koja sa svojim vrijednim ljudima radi jako osjetljiv i važan posao u našem društvu“, izjavio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Liječnici i medicinske sestre zahvalili su na vrijednoj donaciji koja će najmlađim pacijentima uvelike olakšati boravak u bolnici.