Novosti

24/05/2023

Gradonačelnik Filip Zoričić susreo se tijekom svibnja s građanima u svim mjesnim odborima

Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru

Gradonačelnik Filip Zoričić se u sklopu Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru18. svibnja 2023. godine susreo s građankama i građanima u MO Štinjan, Veli Vrh, MO Valdebek i MO Busoler, 19. svibnja s građankama i građanima MO Gregovica, MO Monvidal, MO Kaštanjer i MO Vidikovac te 22. svibnja s građankama i građanima u MO Stoja, MO Sv. Polikarp – Sisplac, MO Veruda i MO Nova Veruda.

Građani su postavljali upite vezano uz kanalizaciju, nasipavanje nerazvrstanih cesta, uvođenje dodatnih autobusnih linija Pulaprometa, postavljanje ulične rasvjete, prometnih kamera i usporivača prometa, održavanje zelenih površina i košnje trave, problematiku kontejnera višestambenih zgrada na javnim površinama.

U MO Veli Vrh direktor Pragrandea Kristian Benčić prezentirao je zainteresiranim građanima nacrt radova na kanalizaciji na Velom Vrhu koji počinju početkom lipnja i koji će trajati neprekidno 540 dana.

Ovim je susretima gradonačelnik završio redovite obilaske mjesnih odbora u svibnju te će idući susreti biti pravovremeno najavljeni.