Novosti

14/02/2023

Specijalizirana radionica Utjecaj povijesnih razdoblja na istarsku gastronomiju 2

U ponedjeljak, 20. veljače 2023. godine s početkom u 12,00 sati održat će se specijalizirana radionica „Utjecaj povijesnih razdoblja na istarsku gastronomiju 2“  koja se provodi u sklopuprojekta KLIK Pula - Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma. Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijave se zaprimaju do petka, 17. veljače 2023. godine.

Prijave se zaprimaju do popunjenja slobodnih mjesta, i to za po jednog polaznika iz svakog od prijavljenih objekata/institucija. Mole se svi zainteresirani da svoje prijave za sudjelovanje šalju email-om na iris.pentek@azrri.hr, a za sve informacije slobodno se obratite pozivom na kontakt broj 052/351-595.

Radionica se održava u didaktičkoj kuhinji Edukacijsko gastronomskom centra Istre (Gortanov Brijeg 1, Pazin).

Mole se sudionici ili da objekti/institucije za svoje zaposlenike dostave ime, naziv objekta u sklopu kojeg dolaze na radionicu, email, kontakt broj te obavezno sljedeću dokumentaciju (navedeno se traži za potrebe projekta kao dokaz stručne spreme polaznika):

  • presliku potvrde/svjedodžbe o završenim obrazovnim programima ili
  • elektronički zapis o radno – pravnom statusu odnosno e-radnu knjižicu (moguće je isprintati koristeći aplikaciju e-građani) ili
  • elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje-HZMO (moguće je isprintati koristeći aplikaciju e-građani) ili
  • drugi jednakovrijedan dokument iz kojega je vidljiva i može se utvrditi stvarna stručna sprema osobe odnosno razina obrazovanja.

Mole se polaznici da sa sobom donesu gornji dio kuharske odore.

Ukoliko ste sudjelovali na prethodnim radionica putem projekta KLIK Pula, nije potrebno dostavljanje gore navedene dokumentacije. Dokumentacija se može dostaviti email-om prije održavanja radionice ili na sam dan održavanja.

Projekt KLIK Pula - Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma, sufinanciran je u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2014.-2020.