Novosti

17/01/2023

Gradonačelnik Filip Zoričić u mjesnim odborima Stari Grad, Monte Zaro, Arena i Šijana

Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru

Nakon što je krajem jeseni 2022. posjetio svih 16 mjesnih odbora na području Pule, gradonačelnik Filip Zoričić u ponedjeljak, 16. siječnja 2023. godine započeo je susrete s građankama i građanima po mjesnim odborima jednom mjesečno, kako je i najavio na prošlogodišnjim javnim tribinama.

U sklopu  Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru  gradonačelnik Zoričić prvoga dana bio je u mjesnim odborima Stari Grad, Monte Zaro, Arena i Šijana.

„Bit ću s građankama i građanima svaki mjesec i tako ćemo rješavati probleme, vidjeti gdje i kako možemo nešto učiniti i realno reći što je moguće. Moj zadatak je da vam za mjesec dana odgovorim. Želimo poboljšati i ubrzati komunikaciju“, rekao je gradonačelnik Zoričić.

Građanke i građani četiriju mjesnih odbora gradonačelnika su tom prigodom informirali o potrebama za javnom rasvjetom, mjestima na kojima nedostaje parkirališnih mjesta, uspornika prometa, kako poboljšati autobusne linije, gdje treba sanirati cestu.

„Hvala svima koji su došli i vjerujem da će broj prisutnih rasti na sljedećim susretima. Na oglasnoj ploči u svakom mjesnom odboru stavit ćemo otvorena pitanja te na svakom idućem susretu vidjeti što je riješeno. Radim ovo uvjeren da je to dobar i ispravan put. Od ulice do ulice, od čovjeka do čovjeka“, poručio je gradonačelnik.

Gradonačelnik Zoričić jednom mjesečno posjetit će svih 16 mjesnih odbora. Planirano trajanje susreta je 45 minuta po mjesnom odboru.

Večeras, 17. siječnja  u sklopu  Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru  predviđeni su susreti s građankama i građanima u MO Gregovica (16,00), Monvidal (17,00), Kaštanjer (18,00) i Vidikovac (19,00 sati).