Zbog radova u Bečkoj i na križanju s bulevarom mijenjaju se trase autobusnih linija

PODIJELI
13 / 01 / 2023
Ilustracija

Zbog izvođenja radova na prometnici i obustave prometa za sva vozila u Bečkoj ulici na križanju s Arsenalskom ulicom i nastavka radova na bulevaru, od ponedjeljka 16. siječnja 2023. od 10:00 sati autobusi Pulaprometa izmijenit će trasu prometovanja na sljedećim linijama:

 • 1 (Šijana-Stoja-Šijana),

 • 3a (Šijana-Verudela-Autobusni kolodvor)

• 4 i 4a (Veli vrh-Valkane-Veli vrh) i

• 6 (Jadreški-Valkane-Jadreški)

Autobusi na liniji 1, 4 i 4a prometovat će na način da će u smjeru Stoje koristiti Ulicu grada Graza i Ulicu Alda Negrija. Privremeno autobusno stajalište bit će postavljeno u Rizzijevoj ulici prije križanja s Tomasinijevom ulicom.

U smjeru centra Grada autobusi linija 1 i 6 vozit će Greblovom ulicom (pored Staklo-koma) gdje će biti privremeno autobusno stajalište kao zamjena za privremeno stajalište u Besenghijevoj ulici.

Izmijenjena je i zaobilazna trasa linije 3a koja se u smjeru Autobusnog kolodvora mijenja na način da će autobus koristiti Gundulićevu ulicu umjesto dijela Tomasinijeve ulice (S krivine) te će se ukrcaj i iskrcaj putnika vršiti na privremenom stajalištu postavljenom na početku Gundulićeve ulice, umjesto stajališta u Tomasinijevoj ulici koje neće biti u funkciji do okončanja radova na prometnicama.