Započeo Advent u Puli

PODIJELI
29 / 11 / 2021

Manifestacija "Advent u Puli - L'avvento a Pola", čiji će program zabaviti i uveseljavati Puljane i njihove goste do 9. siječnja 2022. godine, svečano je započela u subotu navečer u središtu Pule kada je zabljesnula osam metarska digitalna jelka.

Najmlađi su se već od jutarnjih sati mogli ukrcati u Veseli vlakić koji svakodnevno vozi oko gradske jezgre.

Ove je godine prigodno potpuno preuređen i ukrašen božićnim dekoracijama Park grada Graza gdje će se četvrtkom, petkom i subotom održavati brojni zabavni programi. U sklopu tog programa prve večeri Adventa, 27. studenoga 2021. godine, djecu su animirali Svjetleći anđeli na štulama, na Portarati je zabljesnula osam metarska digitalna jelka a otvorene su i Adventske kućice s posebnom gastro ponudom na pet lokacija.

"Drago mi je da će se u samome središtu grada ovih dana osjećati blagdansko ruho. Ljudi su željni toga, a nakon našeg uspješnog programa "Dođi u grad" i Sajma knjige u Istri ovim Adventskim programom u kojem ćemo imati više od 80 sadržaja, zaokružujemo jednu sjajnu priču, jednu lijepu cjelinu", poručio je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.