Novosti

22/10/2021

U subotu, 23. listopada "Ljepotica i zvijer" u Dječjem kreativnom centru

Ove subote, 23. listopada u 18 sati u Teatru Naranča ponovo je na sceni jedan od najljepših klasika dječje književnosti - Ljepotica i zvijer.

"Priča je ova svjedok velike mržnje što pretvaraše mladiće u zvijeri. Nekada davno, u Ružinom carstvu to bi, gdje živio je mladi i oholi Princ. Jedne kobne noći Zlobnica Čarobnica izbola je Princa ružinim trnjem i pretvorila ga u Zvijersku Zvijer koja će opaka zlu služiti vjerno. Tek ljubav ove ukinuti će njene čini i to samo onda kad djevojka mlada zavoli njega; kad zavoli silno, više nego sebe; Zvijer će opet čovjek biti. No jednoga dana tmuran oblak pokrije šumu Zvjersku. I padne takva kiša da ni najdeblja krošnja nije mogla zaštiti nikog živog. Tad u dvoru zvjerskom Najljepša međ najljepšima sklonište potraži...“

Hoće li se „Najljepša međ najljepšima“ u Zvijer zaljubiti i osloboditi začaranog Princa zlih čini i zvjerske ružnoće, saznat ćete ako na vrijeme rezervirate svoje mjesto u dvorani narančastih stolica na broj telefona 095 52 22 505ili putem maila teatar.naranca@gmail.com.