Objavljen Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Pule-Pola za 2022. godinu

PODIJELI
20 / 08 / 2021

Upravni odjel za kulturu i razvoj civilnog društva Grada Pule-Pola danas je objavio Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Pule – Pola za 2022. godinu.

Rok za podnošenje prijava je do 08.09.2021. godine.

Pravo prijavljivanja na ovaj Poziv imaju ustanove u kulturi (osim privatnih), samostalni umjetnici,  fizičke osobe i trgovačka društva koja obavljaju djelatnosti iz područja kulture.

Pravo prijavljivanja programa na ovaj Poziv nemaju udruge i ostale organizacije  civilnog društva (zaklade, privatne ustanove, vjerske zajednice, umjetničke organizacije i druge neprofitne organizacije) za koje će Poziv biti objavljen nakon donošenja Proračuna Grada Pule-Pola za 2022. godinu sukladno Uredbi Vlade Republike Hrvatske o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Pule – Pola za 2022. godinu objavljen je u rubrici Upravni odjel za kulturu i razvoj civilnog društva/Zahtjevi / prijavnice/obrasci, odnosno na linku:

https://www.pula.hr/hr/novosti/zahtjevi/detail/22297/poziv-za-predlaganje-programa-javnih-potreba-u-kulturi-grada-pule-pola-za-2022-godinu/