Uz obljetnicu Oliverove smrti...

PODIJELI
29 / 07 / 2021
Oliver

Na današnji dan, prije tri godine napustio nas je Oliver Dragojević, miljenik publike diljem Hrvatske, a i šire. Voljela ga je i poštovala i pulska publika, a Grad Pula ovog velikog glazbenika posthumno je nagradio javnim priznanjem Poveljom „Počasni građanin Grada Pule“ u 2019. godini, u znak zahvalnosti i poštovanja za njegov lik i djelo, nesebičnost i sve doprinose kojima je velikim srcem zadužio grad Pulu i njegove građane s brojnim dobrotvornim i humanitarnim koncertima.

Glazbenik je to koji je obilježio generacije i mlađih i starijih, uz ono svima zajedničko - jednostavno, svi su voljeli Olivera, njegove pjesme, kao i njegovu toplinu i emocije koje su izvirale iz njegovih interpretacija.

Iza Olivera ostaje dirljiva i emotivna glazba koju je ovaj neponovljivi „stari morski vuk“ neiscrpno stvarao više od četiri desetljeća. Ujedno moćna i snažna bila je glazba kojom je s velikim entuzijazmom ispunjavao srca toliko drage mu publike i koje je obilježilo glazbeno nasljeđe Olivera Dragojevića.

Hvala Oliveru što nam je ostavio neizbrisiv trag u beskraju i  s ponosom ćemo ga čuvati!