Privremena regulacija prometa za vrijeme radova rekonstrukcije Premanturske ceste

PODIJELI
08 / 01 / 2021
Privremena regulacija prometa za vrijeme radova rekonstrukcije Premanturske ceste

Trgovačkom društvu Cesta d.o.o. Pula odobreno je uvođenje privremene prometne regulacije po etapi B na Cesti Prekomorskih brigada, Ulici Marsovo polje, Valdabečkom putu, Mihovilovićevoj ulici, Premanturskoj cesti, Kavrerskom putu, Ulici Dolinka i Medulinskoj cesti i jednosmjernom proboju sa Mihovilovićeve ulice na Premantursku cestu, za nastavak aktivnosti u sklopu projekta rekonstrukcije Premanturske ceste i Wolffove ulice.

Predmetna privremena regulacija prometa sastoji se od do sadašnje regulacije prometa na koju se nadovezuje zatvaranje dodatnih 200 metara Premanturske ceste od Wolffove ulice do spoja sa županijskom cestom ŽC5119. 

Ista dionica zatvara se za sav promet osim za vozila gradilišta i stanare koji su do sada taj dio ceste koristili kao obilazni put. Ostali obilazni putevi ostaju isti. 

Temeljem zahtjeva izvođača odobrenje za predmetnu regulaciju prometa izdano je za razdoblje od 11.01. do 28.03.2021. godine.

Podsjetimo, realizacija cjelovitog projekta za koji je provedena zajednička nabava s društvom Vodovod Pula d.o.o. započela je 9. studenog 2020. godine s ukupnim rokom izvođenja od 150 dana.