Kino Valli na online platformi poklanja 90 dana besplatnih filmova

PODIJELI
06 / 04 / 2020

Kino Valli u suradnji s mrežom MUBI sljedeća tri mjeseca za sve zainteresirane ljubitelje dobrog filma osigurava brojne različite naslove na originalnom jeziku, od neovisnih, suvremenih do art-filmova, a koji su dostupni na poveznici https://mubi.com/kinovalliplus.

Registracija na platformi je jednostavna i vrši se putem e-pošte ili Facebook profila i upisa podataka platne kartice (koja se tijekom 90 dana neće teretiti), a račun se u svakom trenutku može otkazati bez ikakve naknade. Ukoliko korisnik i nakon 90 dana od dana registracije i dalje želi koristiti MUBI platformu, standardno članstvo će se automatski aktivirati putem dostavljenih podataka. Inače, ista platforma novim korisnicima omogućava sedmodnevno besplatno korištenje, ali zahvaljujući posebnom profilu Kina Valli omogućeno je korištenje čak 90 dana.

Navedena platforma specifična je i po tome što svakoga dana odabire po jedan novi film koji postaje dostupan za gledanje cijeli mjesec te na taj način korisnici uvijek imaju izbor od 30 filmova koje mogu pogledati bilo kada u roku od mjesec dana.