Radionica „Workshop on Best Practices for Reducing Radon Concentrations in Buildings – Croatia“, Pula 16. - 20. ožujka 2020.

PODIJELI
09 / 01 / 2020

Gradu Puli pripala je čast da ove godine ugosti radionicu pod nazivom „ Workshop on Best Practices for Reducing Radon Concentrations in Buildings – Croatia“ koja će se od 16. do 20. ožujka 2020. godine održati u Puli.

Radionica se održava u organizaciji Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, a u okviru projekta tehničke suradnje „Jačanje regionalnog kapaciteta za kontrolu dugoročnih rizika javnosti zbog radona u stanovima i radnim mjestima".

Svrha ove regionalne radionice je osposobljavanje sudionika u gradnji za smanjenje koncentracije radona u zgradama primjenom najbolje prakse. Sudionici će biti upoznati s teoretskim znanjem (2 dana), praktičnim pristupom u realnim uvjetima/stvarnom slučaju (2 dana), a zadnji dan će biti posvećen pojašnjenju nejasnoća te razmjeni iskustava.

Radionica je namijenjena obuci osoba iz graditeljskog sektora. Sudionici bi trebali imati osnovno znanje iz graditeljske struke te poznavanje gradnje i ventilacijskih sustava te aktivno raditi u tom području.

Radionica će biti na engleskom jeziku.

Prijave je potrebno dostaviti putem InTouch+ sustava ili na priloženom obrascu (ovo će biti jednostavnije) kojeg treba dostaviti gđi. Nevenki Novosel do roka navedenog u pozivu (31. siječanj 2020.). U prilogu dostavljamo pozivno pismo sa svim detaljima vezanih uz radionicu i prijavni obrazac.

Više informacija ovdje.