Održan prijem za mlade Verudeže koji su i ove godine osvojili turnir "Moja ulica, moja ekipa"

PODIJELI
03 / 01 / 2020

Pulski gradonačelnik Boris Miletić i zamjenik gradonačelnik Robert Cvek primili su danas u prostorijama pulske Komunalne palače pobjednike malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa - 2019. favebet ", ekipu MNE Veruda Malinga.

"Grad Pula tradicionalni je i ponosni pokrovitelj ove vrijedne sportske manifestacije koja iz godine u godinu pobuđuje sve veći interes, ne samo gledatelja, već i samih sudionika te nudi dodatnu mogućnost okupljana naših građana u vremenu kada i nema toliko društvenih aktivnosti u gradu", kazao je gradonačelnik Miletić i dodao da je posebno pohvalno što je malonogometni turnir imao i humanitarnu razinu pa se tako iznos od 20 tisuća kuna dodijelio udruzi "Moj san, njihov osmijeh" za pomoć najpotrebitijim građanima, a 10 tisuća kuna za pomoć Melisi Halilović koja je teško stradala u prometnoj nesreći.

Čestitkama se pridružio i zamjenik gradonačelnika Robert Cvek koji je izrazio zadovoljstvo što je turnir ponovno osvojila domaća pulska ekipa te je istaknuo kako Grad kontinuirano ulaže financijska sredstva upravo u razvoj sporta i sportske infrastrukture.

31. izdanje malonogometnog turnira prije mjesec dana je okupilo 165 haklerskih ekipa u 4 kategorije (U-11,U-15, seniori i veterani), sveukupno gotovo 2,000 zaljubljenika u mali nogomet. U uzbudljivom finalu i ove je godine najbolja bila ekipa MNE Veruda Malinga koji su u finalu bili bolji od Pizzerije Jupiter boljim izvođenjem kaznenih udaraca.