Peacefor nastupa na Downtown Pula 2019.

PODIJELI
19 / 07 / 2019

Glazbeno-umjetnička manifestacija Downtown Pula, namijenjena promociji mladih, lokalnih glazbenika i alternativne glazbene scene Pule, u petak donosi četvrto ovogodišnje događanje. Svaki od sedam glazbenih događaja ove je godine posvećeno drugačijem glazbenom žanru u izvedbi pulskih glazbenika i popraćeno svjetlosnim instalacijama i 3D mapinzima Visualia grupe. U petak, 19.07. od 20 do 23 sata Downtown Pula će na De Villeovom usponu ugostiti DJ-a i selektora Peacefora.

Mirza Raimović aka Peacefor mladi je glazbenik, DJ i selektor iz Pule. Ljubav prema glazbi gaji od svojih najranijih dana te kao dječak počinje svirati klavijature. Svirajući i slušajući raznoliku glazbu istražuje mediji zvuka, sve do prvog Dimensions Festivala kada se opasno zaljubljuje u elektroničku glazbu i otkriva svoj poziv. Ubrzo se učlanjuje u Music After Dinner kolektiv i postaje resident MAD partija. Svoj zanat ne prestaje klesati, a put koji je prešao broji mnoge domaće i strane partije i festivale poput: Dimensions Festivala, Slurp!, Velvet Festivala itd. U petak, kao pravi član Music After Dinner kolektiva, Peacefor nas je kako on kaže odlučio počastiti vrhunskim specialitetom, selekcijom kakvu još nismo čuli. Vidimo se na Downtown Pula.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

Downtown Pula organizira umjetničko-zabavni program za sve uzraste, promovira alternativnu  glazbenu scenu na atraktivnoj lokaciji u srcu starog grada, a građanima i turistima omogućuje upoznavanje s lokalnom umjetničkom scenom grada Pule.
Downtown Pula podržava Turistička zajednica grada Pule.