Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji

PODIJELI
15 / 05 / 2019

Grad Pula - Vijeće za prevenciju kriminaliteta i Podružnica Obiteljski centar Pula, tradicionalno već niz godina, prigodnim aktivnostima obilježavaju Međunarodni dan obitelji.

U povodu Međunarodnog dana obitelji ove godine organiziraju predavanje na temu: „EKRAN U RUCI, DJETINJSTVO NA GRANI: KAKO DANAS IMATI OBOJE“ koje će se održati: - 21. svibnja 2019. (utorak) od 16 do 18 sati, u Puli, kongresnoj dvorani Hotela Brioni (Verudela).

Predavanje će održati prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

Vjerujemo da će ovogodišnja tema biti zanimljiva mnogima koji rade s djecom i mladima: predstavnicima obrazovnih ustanova, članovima školskih vijeća roditelja, predstavnicima zdravstva, socijalne skrbi, pravosuđa i policije, pulskog sveučilišta, udruga, jedinica lokalne samouprave, predstavnicima medija i drugima.

Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na predavanju  ispunjavanjem obrasca na slijedećoj adresi : http://tiny.cc/d6sq6y

Prijave se zaprimaju do 17. svibnja 2019. (petak), odnosno, do popunjavanja liste sudionika koja je ograničena brojem mjesta u dvorani.

Ujedno vas pozivamo na predstavljanje knjige:  „ZNANOST I UMJETNOST ODGOJA – praktični priručnik o suvremenom odgoju za roditelje i odgojitelje“ - glavne urednice prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, koje će se održati istog dana, nakon predavanja i kraće pauze, u istom prostoru, 21. svibnja 2019. (utorak) od 18,30 do 20 sati, u Puli, kongresna dvorana Hotela Brioni (Verudela).