Objavljen javni poziv za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pule za 2018. godinu

PODIJELI
12 / 01 / 2018

Temeljem Odluke o raspisivanju Javnog poziva i načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Pule-Pola za 2018. godinu namijenjenih financiranju programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pule-Pola, Grad Pula raspisao je

 

Javni poziv za financiranje programa, projekata,  manifestacija  i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode  udruge na području Grada Pule  -  Pola za 2018. godinu.

 

Grad Pula-Pola poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u Javnom pozivu da se prijave za financijsku podršku programima, projektima, manifestacijama i aktivnostima koji doprinose razvoju prioritetnih područja iz  Javnog poziva, i to: zaštita okoliša, zdravstvo i socijalna skrb, veterinarstvo, kultura, programi/projekti/  manifestacije/aktivnosti  nacionalnih zajednica i manjina, vjerskih zajednica,  udruga proizašlih iz rata, sindikalnih organizacija te potpore malih vrijednosti - poljoprivreda i ruralni razvoj, malo gospodarstvo - sajmovi i manifestacije.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Javnog poziva za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pule-Pola, odnosno do 20. siječnja 2018. godine. Rok za podnošenje prijava za pojedina prioritetna područja je do 31. prosinca 2018. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih proračunskih sredstava za tu namjenu.

Tekst Javnog poziva za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode  udruge na području Grada Pule za 2018. godinu i ostala popratna dokumentacija  objavljeni su na službenim stranicama Grada Pule-Pola www.pula.hr u rubrici Rad gradske uprave/Natječaji i nadmetanja  http://www.pula.hr/hr/rad-gradske-uprave/natjecaji-i-nadmetanja.