Novosti

15/12/2016

Odigran malonogometni turnir "Život bez droge je prva liga"

U sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti danas je u sportskoj dvorani Osnovne škole "Veli Vrh" održan malonogometni turnir naziva "Život bez droge je prva liga", a koji ima za cilj potaknuti društvo na promišljanje o ovom sveprisutnom problemu.

Čestitke svim sudionicima turnira uputila je zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci koja je navela kako se i ovom prigodom željelo upozoriti javnost na problem ovisnosti. "Sport je pravi put za zdravo odrastanje i najbolja moguća alternativa u borbi protiv ovisnosti" istaknula je zamjenica gradonačelnika, koja je ujedno i predsjednica Vijeća za komunalnu prevenciju.

Ovu zajedničku aktivnost, uz zamjenicu gradonačelnika, podržali su koordinator kampanje Istarske županije "Bježi via" Diego Bosusco Ptica te načelnica Policijske postaje Pula Tatjana Božac Maksić.

Pobjedu na turniru odnijeli su predstavnici Grada Pule, drugo mjesto pripalo je profesorima pulskih osnovnih škola, treći su bili predstavnici Policijske postaje Pula, a dok je četvrti mjesto pripalo novinarima. Najbolje plasiranim ekipama uručene su prigodne nagrade.