Novosti

14/04/2016

Produžen rok e-Konzultacija za kampanju Pula Pet Plus

Zbog velikog interesa građana, Grad Pula produžio je e-Konzultacije koji su u sklopu kampanje Pula Pet Plus pokrenute s ciljem razvijanja i podizanja razine svijesti vlasnika kućnih ljubimaca, posebice vlasnika pasa. Prikupljanje kreativnih prijedloga i ideja namijenjenih poboljšanju uvjeta boravka kućnih ljubimaca na otvorenom, ali i većoj odgovornosti njihovih vlasnika, tako će se nastaviti sve do srijede 20. travnja 2016. godine. Ovim putem, Grad Pula poziva sve građane koji još nisu da iskoriste priliku i da se pridruže ostalim građanima u zajedničkom planiranju i razvoju našeg grada.

Jedna od najvažnijih ciljeva e-Konzultacija je uključiti sve građane, ne samo vlasnike kućnih ljubimaca kako bi dobili objektivnu sliku o tome koliko su građani upoznati s propisima i zakonima koji se odnose na držanje i postupanje s kućnim ljubimcima te što sve smatraju potrebnim učiniti kako bi im život u gradu bio što ugodniji.

Rezultati ove kampanje značajno pomažu u planiranju i uređenju parka za pse kao i u određivanju pravila ponašanja vlasnika pasa na tim lokacijama te će ujedno pružaju uvid u najveće probleme s kojima se vlasnici pasa susreću i one s kojima se susreću ostali građani. Same e-kontultacije obuhvaćaju 12 pitanja dijelom u formi da/ne odgovora, a dijelom u formi slobodno pisanih prijedloga i komentara. E-Konzultacije možete ispuniti klikom na

link