Novosti

10/12/2015

Održan malonogometni turnir "Život bez droge je prva liga"

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti u sklopu kampanje "Bježi/Via" danas je u sportskoj dvorani Osnovne škole "Veli Vrh" održan treći po redu malonogometni turnir "Život bez droge je prva liga - senza droga siamo tutti campioni". Nakon velike sportske borbe i dvije pobjede rezultatom 2:1 pobjednici turnira postali su predstavnici Grada Pule, drugo mjesto zauzeli su predstavnici novinara, treće učitelji pulskih osnovnih škola, a na četvrtom su se mjestu našli predstavnici Policijske postaje Pula.

Nagradu najboljoj ekipi turnira uručila je zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci koja je kazala kako se ujedinjeni možemo zajedno boriti protiv sveprisutnog problema ovisnosti i droge. Naglasila je da je turnir još jedna zajednička aktivnost Policijske uprave istarske, Istarske županije, Grada Pule i Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Pule.

Ovu inicijativu pohvalila je i načelnica Policijske postaje Pula Tatjana Božac Maksić koja je kazala da je ovo jedan svijetli primjer kako sport i druženje mogu biti dobra alternativa svim oblicima ovisnosti.