Novosti

25/08/2015

Uspješno predstavljanje proizvođača Domaće web tržnice

Proizvođači Domaće web tržnice jučer su na prostru tržnice u Šijani,  uz brojne posjetitelje, uspješno održali svoju prvu tržnica domaćih proizvoda. Posjetiteljima su se predstavili OPG Bićanić, OPG Horg, Blondi d.o.o, Vesna Loborika, OPG Kovač, OPG Bartolić, OPG Bertoša, OPG Pejić i OPG Oplanić. Nudilo se sezonsko svježe voće i povrće, njihove razne prerađevine, med i sireve. Tijekom puna dva sata, koliko je trajalo izlaganje, posjetitelji su dolazili, kušali proizvode te kupovali.

Reakcije posjetitelja bile su pozitivne jer su imali uvid u bogatu ponudu lokalnih, svježih poljoprivrednih proizvoda na jednom mjestu i to u neposrednoj blizini njihovog mjesta stanovanja.

 Domaća web tržnica svoje će izlaganje nastaviti u petak 28. kolovoza također od 18 do 20 sati, te svaki idući ponedjeljak i petak.

Želja "Domaće web tržnice" je da s takvom praksom startaju u još nekoliko istarskih gradova i na taj način dodatno potaknu domaće proizvođače ali i kupce na kupnju kvalitetnih lokalnih proizvoda u blizini svojih domova.