Novosti

20/08/2015

Kreće post program Pulskog filmskog festivala - P.S. Pula

U Povijesnom i pomorskom muzeju Istre održana je medijska konferencija povodom otvorenja post programa Pulskog filmskog festivala - P.S. Pula,- koji će se održati od 22. do 28. kolovoza.Javnosti su se obratili ravnateljica Pula Film Festivala, Gordana Restović, članica Umjetničkog savjeta, Tanja Miličić i ravnatelj Povijesnog i pomorskog muzeja Istre, Gracijano Kešac.

Ravnateljica Pula Film Festivala, Gordana Restović, uvodno je zahvalila Povijesnom i pomorskom muzeju Istre na dugogodišnjem ugošćivanju filmskih projekcija na Kaštelu, te najavila filmski tjedan s atraktivnim naslovima. "Vjerujem da će se publici svidjeti raznovrsnost uvrštenih naslova, kao i podatak da su ulaznice povoljnije od redovite kino ulaznice za 25%, i iznose 20,00kn po filmu". Članica Umjetničkog savjeta, Tanja Miličić, kazala je "Filmski program sastavljen je od probranih najrecentnijih nezavisnih filmova i filmskih hitova, pogodnih za prikazivanje pod zvjezdanim nebom. Na programu su akcijski i avanturistički filmovi, kao i komedije, drame te biografski i kriminalistički filmovi kako bi razni ukusi bili zadovoljeni".

Ravnatelj Povijesnog i pomorskog muzeja Istre, Gracijano Kešac, iskazao je zadovoljstvo dugogodišnjom suradnjom s Pulskim filmskim festivalom: "Filmske projekcije na Kaštelu tradicionalni su program koji je postao sastavni dio pulskog ljeta, i na tome nam je iznimno drago."

Raspored filmskih projekcija možete pronaći na www.pulafilmfestival.hri www.kinovalli.net.