Novosti

15/08/2015

Održan tradicionalni bezalkoholni koncert za mlade

Povodom Međunarodnog dana mladih, a u sklopu programa Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Pule, sinoć je na pulskoj Portarati održan sedmi po redu, tradicionalni "˜Bezalkoholni koncert"™ s porukom kako je za dobru zabavu potrebna tek- dobra volja. U organizaciju ovog vrijednog projekta ove se godine uključio i Savjet mladih Grada Pule.

Vrhunac večeri bio je nastup RadioAktiva, a na njihovom su se repertoaru benda, osim njihovih autorskih hitova, našli i ostali svjetski poznati hitovi. Inače, RadioAktiv je pulsko-zagrebački bend okupljen krajem ljeta 2009. godine u Puli, a priznanje njihovom radu stiglo je vrlo brzo nakon prvih singlova. Bend je prije dvije godine nominiran za prestižnu nagradu Porin u kategoriji "Novi izvođač."

Atmosfera je tijekom cijele večeri bila vesela bez obzira na izostanak alkohola, što je bio i cilj organizatora. Naime, smisao bezalkoholnog koncerta je pokazati mladima da se mogu itekako dobro zabaviti i bez konzumacije alkoholnih pića, naveli su organizatori iz Grada Pule koji je poklonio ovaj koncert mladima i onima koji se tako osjećaju. I zaista, nije nedostajalo posjetitelja, a osim pulskih mladih naraštaja moglo se vidjeti i podosta znatiželjnih turista u publici.