Novosti

16/06/2015

Potvrđeni novi izvođači na Seasplashu i predstavljeni festivalski noviteti

Točno mjesec dana dijeli nas od novog izdanja najopuštenijeg festivalskog događanja u Hrvatskoj - Seasplash festivala - koji će se od 16. - 19. srpnja održati na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu. Program 13. izdanja Seasplasha poprimio je konačan izgled s više od deset novopotvrđenih imena!

Za samo nekoliko tjedana, na štinjanskoj će tvrđavi nastupiti međunarodno priznata studijska grupa i koncertna atrakcija New York Ska-Jazz Ensemble, francuski duo iPHAZE, Bend ST!llness, hrvatski dub duo Dubble, slovenska reggea skupina Siti Hlapci, Nagual X koji su se pridružili već potvrđenim izvođačima poput Inner Circle, Nucleus Roots, Jah Free, Hornsman Coyote & Soulcraft, The Natural Dub Cluster, Elemental, Superhiks, DJ TLR i Sevena, a najavljeno je i objavljivanje rasporeda nastupa po danima.

Novitet na ovogodišnjem Seasplashu je i Dub Yoga koja će biti besplatna za sve posjetitelje s ulaznicama. Praksa Dub Yoge sastoji se od tjelesnih vježbi, postura ili asana, relaksacije, vježbi disanja, koncentracije i meditacije. Dio vremena posvetit će se i vježbanju u paru i akrobatskoj yogi (acro-yoga) koja predstavlja zabavan način izvođenja vježbi u paru. Za sve navedeno nije potrebno nikakvo predznanje, već samo malo dobre volje.