Novosti

16/06/2015

Zbog radova sutra se zatvara Santoriova ulica

U sklopu nastavka radova na izgradnji nove Opće bolnice u Puli kao investicijom od županijskog interesa, podsjećamo građane da će od srijede 17. lipnja 2015. godineod 12,00 sati Santoriova ulica bit će zatvorena za sav promet na potezu od Rižanske do Kraške ulice, a prometovanje će biti omogućeno isključivo vozilima hitne pomoći.

Pristup bolnici osiguran je iz Preradovićeve i Valvazorove ulice, a sama Preradovićeva postaje jednosmjerna od Ulice sv. Mihovila do Valvazorove. U Rižanskoj ulici, od Zagrebačke do Vukovarske ulice mijenja se smjer prometovanja. U Coattovu ulicu omogućit će se ulaz iz Sisačke te u dijelu Sisačke do Santoriove ista postaje dvosmjerna. Privremena regulacija prometa bit će na snazi do kraja listopada ove godine.

Podsjećamo, radovi u navedenoj ulici započeli su 8. lipnja, a samom rekonstrukcijom ulice obuhvaćena je i izgradnja kružnog toka na raskrižju s Barbalićevom ulicom, izgradnja dvaju autobusnih ugibališta, rekonstrukcija javne rasvjete, oborinske i fekalne odvodnje i vodovodne mreže. Zahvati u Santoriovoj ulici odvijaju se prema uzoru na nedavno uspješnu rekonstrukciju Zagrebačke ulice. Ovim radovima omogućuje se i priključenje novog parkirališta Opće bolnice Pula na oborinsku odvodnju i javno prometnu površinu. Investitori radova su Grada Pula, Pragrande d.o.o. i Vodovod Pula d.o.o.

Ovim putem pozivamo građane na strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa za sve vrijeme izvođenja radova te ih molimo da vozila ne parkiraju na kolniku i nogostupima u Preradovićevoj i Valvazorovoj ulici.