Novosti

03/12/2014

Dječjim vrtićima Pula uručena vrijedna donacija

Pulska tvrtka Namještaj Mima d.o.o. danas je vrijednom donacijom razveselila pulske mališane. Naime, Dječjim vrtićima Pula uručena je donacija ukupne vrijednosti od 15.500,00 kuna koja se sastoji od potrošnog materijala, drvenih polica za prostorije vrtića te didaktičkih igračaka koje će se koristiti u tzv. senzo-motoričkoj sobi za dnevni vrtički boravak djece s posebnim potrebama.

Na vrijednoj donaciji koja je upriličena u dječjem vrtiću Zvjezdice u Šijani zahvalio je pulski gradonačelnik Boris Miletić koji je kazao kako je donacija stigla na pravu adresu. "Drago mi je što je ova pulska tvrtka na ovaj način dala podršku zajednici u kojoj funkcionira i što je ovom opremom razveselila mališane", kazao je Miletić.

Voditeljica marketinga Daniela Mastikosa istaknula je kako osim donacijskih projekata, Namještaj Mima nastoji pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s posebnim potrebama, bolnicama i zdravstvenim ustanovama te sudjelovati u drugim projektima od značaja za lokalnu zajednicu i društvo u cjelini. "Vođeni mišlju da se dobro dobrim uvijek vraća, nastojimo se povoditi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekata za širu zajednicu kao i potrebe društva", zaključila je Mastikosa.

Ovom prigodom polaznici vrtića upriličili su kratki program, a na samom kraju prisutni su svojim porukama "okitili" božićno drvce želja.