Novosti

02/12/2014

Gradonačelnik Miletić primio nagrađivanu pulsku glumicu Helenu Minić

 Pulski gradonačelnik Boris Miletić danas je u prostorijama pulske Komunalne palače primio pulsku glumicu Helenu Minić koja je nedavno osvojila prestižnu nagradu Hrvatskog glumišta za najbolju glavnu žensku ulogu u predstavi Thelma i Louise. Prijemu je nazočio i redatelj predstave Dalibor Matanić.

Miletić je nagrađenu glumicu dočekao s cvijećem čestitavši joj na prestižnoj nagradi te napomenuo kako je upravo ekipa predstave "Thelma i Louise" zaslužna za promociju Pule i Istarskog narodnog kazališta u Hrvatskoj,ali i šire. "Izuzetno sam dirnuta što ste organizirali ovaj prijem, fantastičan je osjećaj vratiti se kući i biti priznat u vlastitom gradu. Iskoristila bih priliku i zahvalila se Gradu Puli na svoj podršci iskazanoj tijekom godina, na trudu i ulaganju u kulturu bez kojih ovaj veliki uspjeh također ne bi bio moguć", izjavila je Minić, dok je redatelj predstave Dalibor Matanić nadodao kako je nova predstava u suradnji s INK u pripremi.

"Pula je zaista grad koji podržava kulturu, u mnogo aspekata je lakše naš posao raditi ovdje nego u nekim drugim gradovima. Stoga priznajem, volim Pulu i rado ću se u nju vratiti", izjavio je Matanić.