Novosti

28/11/2014

OŠ Šijana ide na županijsko natjecanje u košarci

U organizaciji Saveza sportova Grada Pule, odigrana je završnica košarkaškog prvenstva osnovnih škola za djevojčice.  Šijana je pobjedom nad Kaštanjerom osvojila prvo mjesto i izborila pravo odlaska na županijsko natjecanje osnovnih škola.

Već su u prvoj četvrtini učenice Šijane povele 4:3, da bi do poluvremena povećale svoje vodstvo na 11:6. Najefikasnija za Šijanu bila je Sara Bećirović s 9 poena, dok je Katarina Jurić u ovom susretu upisala 6 poena, a ukupno 32 poena donijela su joj titulu najboljeg strijelca prvenstva. Nikolina Bekvalac i Nola Kliček pokušale su držati Kaštanjer u igri ali susret je na kraju završio 23:10 u korist Šijane. Učenice Vidikovca osvojile su treće mjesto nakon pobjede nad Stojom koja u ovom susretu nije uspjela ubaciti niti jedan koš. Za rezultat 0:22 najzaslužnije su Anja Milas sa 8 poena, te Ena Sabo i Luana Zrinić, obje sa 6 poena.

Za ekipu OŠ Šijana igrale su: Stela Barukčić, Katarina Jurić, Isabell Fanet, Elena Vozila, Sara Bećirović, Magdalena Mihaelčić i Jelena Drobnjak. Voditelj ekipe je prof. Branko Popović