Otvoren Informacijski centar Europe Direct (EDIC Pula Pola)

PODIJELI
07 / 11 / 2014
Na adresi Giardini 2, 31. listopada ove godine u Puli je svečano otvoren Informacijski centar Europe Direct (EDIC Pula Pola) koji je financiran bespovratnim sredstvima koja dodjeljuje Europska komisija u cilju aktivne komunikacije s građanima o EU temama na lokalnoj i regionalnoj razini.

Otvorenju je prisustvovao gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić zajedno sa predsjednikom Skupštine Istarske županije Valterom Drandićem te Brankom Baričevićem, voditeljem Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj i ostalim uglednim gostima.

U ime Grada Pule, gradonačelnik Miletić pozdravio je prisutne izrazivši veliko zadovoljstvo što je deseti po redu EDIC centar u Hrvatskoj otvoren upravo u Puli. "Ovaj informacijskii centar služit će svima onima koji žele dobiti informacije o Europskoj uniji, građanima ali i poduzetnicima, svim pojedincima koji imaju pitanje ili trebaju informaciju. Poslužit će kao baza za širenje europskih vrijednosti, a to je ono radi čega smo i postali dio europske obitelji", naglasio je Miletić.

Informacijski centar otvoren je radnim danom od 9 do 13 sati, a dodatne informacije možete dobiti  na telefonskom broju 052/555-935 i facebook stranici http://www.facebook.com/EDICPulaPola.